2014. március 24., hétfő

Leállítanád a csacsogódat, mert megőrjít, de tudod, hogy nem szabad?

Az extrovertáltaknak az energiaforrása nagyon különbözik az introvertáltakétól. Az extrovertáltak elfáradnak a túl sok csöndtől és a magánytól, ahogy szükségük van erre az introvertált megfelelőjüknek. Ahogy a befelé fordulók, a kifelé fordulók is egyedülálló személyiségek, de itt van néhány gyakori energiaforrás, amit megtaníthatsz nekik.
  1.  Időtöltés másokkal
  2. Visszajelzések
  3. Az emberek segítik őket gondolkodni


1. IDŐTÖLTÉS MÁSOKKAL: Az extrovertáltak a külvilágból gyűjtik energiájukat. Nem csupán szeretik az embereket, szükségük van rájuk. Ők nem fecsegnek. Nem színészkednek „könnyelműen”.
Az élénk gyermekek közül az extrovertáltak akkor a legboldogabbak, és akkor viselkednek a legjobban, ha másokkal együtt tudnak lenni. 
Meg tudod tanítani gyermekedet, ha meghív más gyerekeket játszani fel tudja tölteni energiakészletét. Hogy adhass magadnak egy kis szünetet, közösségi elfoglaltságokra is regisztrálhatod gyermekedet, például tornacsapatba, vagy más gazdag programra. Bármilyen tevékenység, ami lehetővé teszi gyermekednek, hogy kapcsolatot teremthessen másokkal növeli energiakészletét.
Néha, mivel szükségük van arra, hogy emberek között legyenek a szülők aggódnak, hogy gyermekeik nem tudnak egyedül ellenni.
Az extrovertáltaknak rengeteg barátjuk van, szükségük van barátokra, és el sem tudják képzelni, hogy nélkülük is lehet kellemesen eltölteni az időt. Barátok között lenni a kifelé fordulóknak energiát ad. 


 Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése