2014. március 4., kedd

Nézz más szemmel ezentúl gyermekedre!

Könnyeiddel minden rendben van, megsiratni a fantáziát, ami sosem lett valóságos, viszont gyermekednek szüksége van rád, engedd el a képzeletbeli álomgyereket, így nem fog belezavarni az érzékeny gyermekeddel való kapcsolatodba. Eljött az idő, hogy koncentrálj a gyermekedre és fedezd fel hogyan tudsz alaptermészetével együtt dolgozni mindennapjaitokban. Hogy megtaláld a szépséget „portréjában”. A következő fejezetben, segítek neked, hogy észrevedd a kapcsolatot a mindennapos hiszti és a gyermek alaptermészete között. Miután megtaláltad a „kapcsolatot,” ki tudsz találni stratégiákat, melyek mind segítenek az egyes alaptermészeti kérdésben.
Például, a régen gondolhattad azt, hogy gyermeked engedetlen, ha nem jött ebédelni amikor szóltál. Az által, hogy érted alaptermészetét, felfedezed majd, hogy vonakodó viselkedésének oka a lassan alkalmazkodásából fakad. Ő nem szándékosan nem működik együtt veled, hogy bosszantson téged.
Ahogy együtt dolgoztok, képes leszel megtanítani olyan szavakat, amiket hallani akarsz tőle, mint „Nekem mindig nehéz megállni.” vagy „Bárcsak kaphatnék még egy percet.” Vagy „Mindjárt ott leszek.” „Beszéljük meg a mai napi teendőket.” A végeredmény egy erősebb és egészségesebb kapcsolat, mivel az alaptermészetével dolgozol, és nem akarod ezt megváltoztatni. Szintén meg fogsz neki tanítani olyan képességeket, amire szüksége van a sikerhez.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az egyes alaptermészetek kezelését: 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése