2014. március 25., kedd

Ügyes vagy, okos vagy, jól áll a ruha, szép vagy avagy a visszajelzések:

2. VISSZAJELZÉS: Ahhoz, hogy magasan tartsák energiaszintjüket, az extrovertáltaknak szükségük van visszajelzésre, szeretik a visszajelzéseket, és sosem kapnak eléget. Néhány szó pozitív megerősítés, és a kifelé forduló repked örömében, kész továbbállni. Az introvertáltak valószínűleg csodálkoznak azon, hogy miért szükséges ennyi visszajelzés.
 Az élénk kifelé fordulódnak szüksége van megerősítésre a feltöltődéshez. Ő nem gyötör téged, amikor megnyugtatásodat vagy visszajelzésedet kéri. Ez nem egy jele a szegényes önértékelésnek amikor szüksége van a bátorító szavaidra. A visszajelzés feltölti energiakészleteit. 
 Elegendő visszajelzéssel szolgálni egy kifelé fordulónak nagyon kimerítő is lehet. Meg kell tanítanod gyermekednek, hogy kérjen figyelmet és visszajelzést a másik szülőtől, nagyszülőktől, barátoktól, tanároktól és szomszédoktól akár csak tőled. Védd meg magad energiakészleted túlzott lemerülésétől.


 Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése