2014. május 5., hétfő

Leah nagyi felöltözik:

3. KÉPZELET: A legtöbb élénk gyermeknek csodálatos képzelőereje van. Ki tudod használni, hogy mérsékeljék saját impulzivitásukat.
Leah nagyi felöltözik egy ötletes játék ami megnyugtatja a feszült gyereket bárhol és bármikor. Tegyetek úgy, mintha egy elegáns bálba készülnétek, vagy farsangi bálba, majd „öltöztessétek fel” őket ehhez. Engedd meg hogy eléd álljon, vagy ülhessen az öledbe. Először tegyél úgy, mintha megmosnád a haját, masszírozd meg a fejét, ujjaiddal szaladj végig feje tetején, mintha a víz csorogna ott a zuhanyból. Tudsz akasztani a fülébe egy képzeletbeli gyémánt fülbevalót vagy egy kalózfülgyűrűt. Ha a fantázia része a smink, ujjbegyeddel finoman tettesd orcáján, szemöldökén, orruk élén, és az ajkuk szélén. A finom érintés lecsillapítja és megnyugtatja őket. Fiúknak, tehetsz úgy, mintha borotválnád őket --borotválkozó krém az orcájukra, majd ujjaiddal tégy úgy mint egy borotva.
Csúsztasd végig ujjaidat nyakuk körül, mint egy aranylánc, vagy selyem nyakkendőt. Húzd végig ujjaidat mint egy cipzár vagy derekuk körül mint egy varázsöv. Ne feledkezz el a zokniról, amely 5 ujjas és bokáig ér vagy akár a térdéig is.
Gyűrűk és karkötők, az utolsó lépés. Helyezz el gyűrűket minden ujjára, az ujjak hegyétől a tövéig húzd végig, adj először rubint, aztán gyémántot, majd egy rózsaszín arany gyűrűt. Végül egy órát, vagy egy aranykarkötőt, a csukló köré tekerve. Készen állnak a bálra vagy a buliba, és sokkal jobb kedvük lesz.
A kreatív színjátszás szintén jól működi.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), még több nyugtató csendesítő tevkénységet  ismerhetsz meg.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése