2014. május 15., csütörtök

Még mindig TE vagy étlapon, milyen üzeneteket hozol gyerekkorodból?




Az indulatokról AZ ÜZENET AMIT KÖRBE HORDOZUNK belőlünk jön, úgy nevezik, hogy gondolkodásmód. Nagyon fontos, hogy kimondjuk, szétszedjük, és mélyére ássunk. 
Itt az idő, hogy változtass a gondolkodásmódodon. Az indulatok fiziológiai reakciókat tükröznek a testben. Valóságos, sőt valamikor kimerítő valóság. Ez csak úgy nem tűnik el, és ez nem egy összeesküvés ellened. Tudsz ezzel dolgozni. Meg tudod változtatni az üzenetet amely változást igényel az egyeseknek, ami így hangzik:
Nem azért csinálja, hogy idegesítsen.
Ez nem egy összeesküvés.
A helyett, hogy azt mondod magadnak, hogyha még egy kirohanás lesz reggel, nagyon mérges leszel vagy egy komplett csődtömeg, vagy hogy biztos vagy benne, hogy gyermeked szabotálni akarja a napodat, ezt tudod mondani, „Várható, hogy ez a reggel nem fog simán menni. Akármi történik, büszke vagyok magamra, hogy nem hagyom, hogy izgatottá váljak. Vagy „Értem, hogy ez nehéz a gyereknek, hogy elváljon reggel. Ő tényleg nem engem akar idegesíteni.” Vagy „Valamitől izgatott lett. Meg fogjuk oldani.” Vagy „Ez a reggel elég kemény, de tényleg tanul. Hat hónappal korábban még minden reggel volt kirohanása, mostanra csupán egyszer vagy kétszer történik ez.” 

 Ha szeretnéd megtanulni, hogyan szabályozd indulataidat gyere el képzésemre, melynek első része itt érhető el:

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése