2014. augusztus 28., csütörtök

Az idő egy fontos faktor a lassan alkalmazkodó gyerekek számára!



 Ha több időt szeretnél egy nap, engedj több időt az átmeneteknek élénk gyermeked számára.
A lassan alkalmazkodó gyerek nem pazarolják az időt. Hozzászoknak, belemenve a változásba. Ez főleg akkor igaz, ha az átmenet nem része a napi rutinnak.
 A háziorvosnál meg kéne kérned a doktort, hogy először, beszéljen a gyermekkel, mutassa meg neki a sztetoszkópot, mielőtt megérintené. Biztosítsd nagymamát és nagypapát a felől, hogy az ölükbe ül majd a gyerek, csak szüksége van egy kis időre. Addig, a te öledben fog majd ülni. Akár még egy sportnál is be kell avatnod az edzőt abba, hogy ne az első alkalommal ítélje meg képességeit, mert ha hozzászokik a környezethez, sokkal jobban teljesít.
Sokan mondják, hogy hajtsuk őket – kényszerítve, hogy fejest ugorjanak – rendreutasítva bennünket, hogy ne kezeljük gyermekeinket csecsemőknek. 
Ha gyermeked lassan alkalmazkodik, emlékezz rá, hogy elfogadod majd, ha már kamasz lesz. Amíg más gyerekek nevetséges impulzív merészségek után futnak, a te gyermeked végiggondolja, lassan rámozdulva és tudatosan. Minden alaptermészeti jellemzőnek megvannak az előnyei is.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a lassan alkalmazkodó alaptermészet kezelésének alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése