2014. szeptember 19., péntek

Energia, amit előre kell látnod!


Ez nem a te képzeleted, hogy a magas energiaszinttel rendelkező gyermeked sokkal többet mozog mint más gyerek.
 A totyogók a testükkel tanulnak; mivel a magas energiaszinttel rendelkező totyogók vezére az energia -egy energia ami felnőttkorban is kíséri.
Amennyiben gyermeked magas energia szinttel rendelkezik, várd ezt, ne harcolj ellene. Tervezz vele.

Ha odafigyelünk mozgásigényére, minden más sokkal könnyebben megy.

Nem érdekes mi a szituáció, javallott előre tervezni, a magas energiaszinttel rendelkezőknek szükségük van mozgásra. Ez várható.
Ne kergesd őt vesztes helyzetekbe!
  • Válassz ki olyan torna foglalkozásokat, ahol kevesen vannak és gyorsan történnek a dolgok, mint a foci, kosárlabda, és a karate. 
  • Járd körül lakásodat egy aktív gyermek szemével. - Vedd észre, hogy magas energiaszinttel bíró gyerekeknek több helyre van szükségük. 
  • Amikor utazást tervezel, iktass be megállókat, hogy kiengedjék fölös energiájukat.  - A helyett hogy az egész dolgot egyszerre hajtanád végre, tervezz szüneteket a megállók között, hogy a magas energiaszinttel bíró gyermeked kapjon esélyt mozogni. 

Az által, hogy felismered gyermeked belülről jövő igényét a mozgásra és előre tervezed szükségletének kielégítésére, segíted őt, hogy pozitív mederbe terelhesse energiáját.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a magas energiaszint kezelésének alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése