2015. február 20., péntek

Mi az összefüggés a zoknik és az élénkség között?


Öltözködés forrópont:

"Zoknik – fehér pamutzoknik, barna zoknik kék csíkokkal, térdzoknik, öreg zoknik, új zoknik, bármilyen alakúak vagy formájúak lehetnek, azzal kezdjük, és azzal fejezzük be a napunkat, hogy felvesszük és levesszük a zoknit."
Valószínűleg jelentéktelen a legtöbb ember számára, de egy élénk gyerek családjában, a zoknifelvétel lehet egy megosztó esemény, a szülők szembeszállva az izmos kicsi testekkel, akik végigrohannak a szobán, hogy megmeneküljenek a címkétől ami csikizi őket, az elasztikus anyagú ruhától, ami túl szűk, és olyan anyagoktól ami megsértik a bőrüket.
Az öltözködés egy lényeges kihívás, nem azért mert makacskodni akarnak, vagy nem akarnának együttműködni, esetleg a szabad szellemiség miatt, hanem az alaptermészetükből következően.

Ismét egy nagyon aranyos történettel indít Kurcinka az öltözködés mizériájáról, amit csak a képzésen osztok meg veled, és még sok más tippet és trükköt, ha az öltözködés nálatok is gondot okoz.
Jelentkezz itt: http://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/ ha kérdésed van tedd fel a facebookon vagy a alaptermeszet.szabonekeszter@elenkgyerekek.com email címen.

Vagy gyere el rövid Webináriumomra:

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan segítheted gyermeked öltözködését, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft).

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése